Έλα, να δεις τί βρήκα σήμερα!..

Δεν υπάρχει καλό που να μένει ατιμώρητο!..

Η ΚΥΡΙΑ ΑΣΗΜΙΝΑ ΚΩΤΣΟΥ ΚΑΨΑΛΗ, είναι Χειρουργός Οδοντίατρος και Περιοδοντολόγος. Κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει σχετικά προσιτές τιμές. Βρίσκεται στα Βριλήσσια, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 8. Επικοινώνησα στην αρχή με email και κάναμε την πρώτη συνεννόηση,.. Η συνεργασία μας στη συνέχεια, υπήρξε άψογη!.. Για όσους και όσες από εσάς ενδιαφέρονται, το email της είναι: kkapsalis@hol.gr

Ευχαριστώ για το βότανο,.. Θα το ψάξω σίγουρα,.. Ετσι κι αλλιώς χρειάζομαι αντιοξειδωτικά, γιατί, εκτός των άλλων, διάβασα ότι ενισχύουν με ελαστίνη τα τοιχώματα των αγγείων, κάτι που χρειάζομαι οπωσδήποτε!..

Γειά σου Κυριακή,.. Ακόμα και αν ήσουν μόνο εσύ που μπαίνεις καθημερινά για να δεις τί καινούριο έχω βρει, θα έκανα την προσπάθεια μόνο για σένα!.. Ευχαριστώ, κορίτσι μου,.. Η Αλληλεγγύη μεταξύ μας είναι το μόνο αληθινό “γιατρικό” που μας έχει απομείνει,..

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και τις ευχές,.. Η υγεία, πολλές φορές εξαρτάται και από τις προσωπικές επιλογές μας,.. Αναφέρομαι όχι σε θέματα διατροφής, αν και είναι και αυτά σημαντικά, αλλά σε κοινωνικού χαρακτήρα επιλογές, οι οποίες δημιουργούν και αντίστοιχες συνθήκες ζωής,..